Strömforsin Ruukki
-
- - -
- - - 
 
Myydään tai vuokrataan rivitaloasunto
Myydään rivitaloasunto
Vuokrataan asunto / loma-asunto Riitala 6
Vuokrataan asunto / loma-asunto 40 m2, Riitala
Vuokrataan huoneisto kuvankauniissa Strömforsin ruukissa Loviisassa. Huoneisto on idyllisessä vanhassa puurivitalossa keskeisellä paikalla elävää, viehättävää ruukkimiljöötä. Huoneisto on täysin remontoitu 3 vuotta sitten ja sen pinta-ala on 40 m2. Huoneistossa on keittiö ja huone sekä kylpyhuone, jossa on wc ja suihku. Kylpyhuoneeseen mahtuu pesukone. Keittiössä on liesi, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Huoneistoon kuuluu pihavarasto ja vinttikomero. Vuokra on 420 € / kk + vesi 15 € per henkilö + sähkö kulutuksen mukaan. Rakennuksessa on maalämpö, joten sähköä ei kulu lämmitykseen. Mahdollista vuokrata myös autotallipaikka 15 €/kk.
Rakennuksessa on iso piha-alue, jossa on grillikota asukkaiden käytössä.
Huoneisto sopii erinomaisesti myös helppohoitoiseksi loma-asunnoksi, sillä huoneisto sijaitsee asunto-osakeyhtiössä, jossa mm. nurmikonleikkuu ja lumenajo on hoidettu taloyhtiön puolesta. Helsingistä on tunnin ajomatka Strömforsin ruukkiin.
Ruukin alueella on hyvät palvelut, mm kyläkauppa, Osuuspankki, tasokas ravintola, kahviloita, käsityöpuoteja ja parturi-kampaamo sekä kesäisin paljon erilaisia tapahtumia. Venepaikka on mahdollista saada sekä Kymijoen rannalta että Ahvenkoskelta meren ääreltä. Alueella on erittäin hyvät mahdollisuudet kalastukseen, marjastukseen ja sienestämiseen. Lähiympäristössä on useita uimarantoja sekä hyvät ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet.

 
 
588060 | Copyright © 2018 Strömforsin Ruukki