Strömforsin Ruukki
-
- - -
- - - 
 
Myydään tai vuokrataan rivitaloasunto
Myydään rivitaloasunto
Vuokrataan asunto / loma-asunto Riitala 6
Vuokrataan asunto / loma-asunto 73 m2, Riitala
Vuokrataan huoneisto kuvankauniissa Strömforsin ruukissa Loviisassa. Huoneisto on idyllisessä vanhassa puurivitalossa keskeisellä paikalla elävää, viehättävää ruukkimiljöötä. Huoneisto on täysin remontoitu 5 vuotta sitten ja sen pinta-ala on 73 m2. Huoneistossa on keittiö, olohuone, makuuhuone ja pieni vaatehuone sekä iso kylpyhuone, jossa wc. Kylpyhuoneeseen mahtuu pesukone. Keittiössä on liesi, jääkaappipakastin, astianpesukone ja mikroaaltouuni. Huoneistoon kuuluu pihavarasto ja vinttikomero. Vuokra on 620 € / kk + sähkö + vesi kulutuksen mukaan. Rakennuksessa on maalämpö, joten sähköä ei kulu lämmitykseen. Mahdollista vuokrata myös autotallipaikka 15 €/kk.

Rakennuksessa on iso piha-alue, jossa on grillikota asukkaiden käytössä.
Huoneisto sopii erinomaisesti myös helppohoitoiseksi loma-asunnoksi, sillä huoneisto sijaitsee asunto-osakeyhtiössä, jossa mm. nurmikonleikkuu ja lumenajo on hoidettu taloyhtiön puolesta. Helsingistä on tunnin ajomatka Strömforsin ruukkiin.

Ruukin alueella on hyvät palvelut, mm kyläkauppa, Osuuspankki, tasokas ravintola, kahviloita, käsityöpuoteja ja parturi-kampaamo sekä kesäisin paljon erilaisia tapahtumia. Venepaikka on mahdollista saada sekä Kymijoen rannalta että Ahvenkoskelta meren ääreltä. Alueella on erittäin hyvät mahdollisuudet kalastukseen, marjastukseen ja sienestämiseen. Lähiympäristössä on useita uimarantoja sekä hyvät ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet.

Kyselyt: Jaakko Salmi p. 045 113 0459 / jaakko.salmi [ät] lomatahdet.fi

 
 
615234 | Copyright © 2018 Strömforsin Ruukki