Strömforsin Ruukki
-
- - -
- - - 
 
Myydään tai vuokrataan rivitaloasunto
Myydään rivitaloasunto
Vuokrataan asunto / loma-asunto Riitala 6
Myydään rivitaloasunto
Myydään tilava ja valoisa huoneisto kuvankauniissa Strömforsin ruukissa Loviisassa vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Huoneisto on viihtyisässä rivitalossa keskeisellä paikalla elävää, viehättävää ruukkimiljöötä. Tästä saa ihastuttavan kodin perheelle maaseudun rauhassa mutta kaikkien palveluiden lähellä. Huoneisto soveltuu erinomaisesti myös kakkosasunnoksi joko oman perheen tai suvun / ystäväperheiden käyttöön.

Huoneiston pinta-ala on noin 91 m2 ja siinä on keittiö, iso olohuone, 3 makuuhuonetta ja kylpyhuone, jossa wc. Kylpyhuoneeseen mahtuu pesukone. Olohuoneessa on takka. Keittiössä on runsaasti kaappitilaa. Huoneisto on peruskuntoinen ja täysin asuttava näinkin mutta remontoimalla tästä saa helposti tehtyä unelmien kodin. Huoneistoon kuuluu pihavarasto. Taloyhtiöllä on sauna. Asunnon velaton myyntihinta on 125 000 €.

Huoneistolla on iso piha-alue, jossa on patio ja jonkin verran istutuksia. Mahdollisuus myös kasvimaahan esimerkiksi kasvilavoilla. Alueen yleinen uimaranta on lähellä ja venepaikka on mahdollista saada sekä Kymijoen rannalta että Ahvenkoskelta meren ääreltä. Alueella on erittäin hyvät mahdollisuudet kalastukseen, marjastukseen ja sienestämiseen. Lähiympäristössä on useita uimarantoja sekä erittäin hyvät ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet.

Ruukin alueella on hyvät palvelut, mm kyläkauppa, jossa posti ja matkahuolto, ala-aste ja päiväkoti, Osuuspankki, seurakunta, tasokas ravintola, kahviloita, käsityöpuoteja ja parturi-kampaamo sekä kesäisin paljon erilaisia tapahtumia. Strömforsin ruukissa on myös tarjolla erilaisia edullisia työtiloja käsityöläisille ja paljon mahdollisuuksia yrittäjyyteen.

Kiinteistöä on kunnostettu viime vuosina. Talo on maalattu, salaojat on tehty, vesi- ja viemäriputket on vaihdettu. Taloyhtiön sauna on remontoitu.

 
 
615228 | Copyright © 2018 Strömforsin Ruukki