Strömforsin Ruukki
-
- - -
- - - 
 
Myydään tai vuokrataan rivitaloasunto
Myydään rivitaloasunto
Vuokrataan asunto / loma-asunto Riitala 6
Myydään tai vuokrataan rivitaloasunto 91 m2
Vuokrataan tai myydään rivitalohuoneisto

Myydään tai vuokrataan pitkäaikaiseen käyttöön tilava ja valoisa huoneisto kuvankauniissa Strömforsin ruukissa Loviisassa vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Huoneisto on viihtyisässä rivitalossa keskeisellä paikalla elävää, viehättävää ruukkimiljöötä. Tästä saa ihastuttavan kodin perheelle maaseudun rauhassa mutta kaikkien palveluiden lähellä. Huoneisto soveltuu erinomaisesti myös kakkosasunnoksi joko oman perheen tai suvun / ystäväperheiden käyttöön.

Asunto on kokonaan remontoitu vuonna 2009. Huoneiston pinta-ala on noin 91 m2 ja siinä on keittiö, iso olohuone, 3 makuuhuonetta ja kylpyhuone, jossa wc. Kylpyhuoneeseen mahtuu pesukone. Olohuoneessa on takka. Keittiössä on runsaasti kaappitilaa, liesi, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin. Lattiat ovat parkettia. Huoneistoon kuuluu pihavarasto. Taloyhtiössä on sauna. Vuokra on 1000 € / kk +vesi 15 € / hlö + sähkö. Autotallin vuokra on 20 € / kk. Asunnon velaton myyntihinta on 180 000 €.

Huoneistolla on iso piha-alue, jossa on patio ja jonkin verran istutuksia. Mahdollisuus myös kasvimaahan esimerkiksi kasvilavoilla. Alueen yleinen uimaranta on lähellä ja venepaikka on mahdollista saada sekä Kymijoen rannalta että Ahvenkoskelta meren ääreltä. Alueella on erittäin hyvät mahdollisuudet kalastukseen, marjastukseen ja sienestämiseen. Lähiympäristössä on useita uimarantoja sekä erittäin hyvät ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet.

Ruukin alueella on hyvät palvelut, mm kyläkauppa, jossa posti ja matkahuolto, ala-aste ja päiväkoti, Osuuspankki, seurakunta, tasokas ravintola, kahviloita, käsityöpuoteja ja parturi-kampaamo sekä kesäisin paljon erilaisia tapahtumia. Strömforsin ruukissa on myös tarjolla erilaisia edullisia työtiloja käsityöläisille ja paljon mahdollisuuksia yrittäjyyteen.

Kiinteistöä on kunnostettu viime vuosina. Talo on maalattu, salaojat on tehty, vesi- ja viemäriputket on vaihdettu. Taloyhtiön sauna on remontoitu.

Lisätiedot: Jaakko Salmi 045-1130459 jaakko.salmi [ät] lomatahdet.fi

 
 
615228 | Copyright © 2018 Strömforsin Ruukki