Strömforsin Ruukki
-
- - -
- - - 
 
Esitykset
Teatteri ja poppoo
Kesä 2013
Kesä 2012
Kylpytynnyri aitio - VIP
Meistä kirjoitettua
Teatteri ja poppoo...
KESÄLLÄ 2017 lavan valtaavat seuraavat lahjakkaat lavatähdet:
Seppo-Ilmari Siitonen, Veli-Pekka Ristaniemi, Sanna Ristaniemi, Essi Rönnkvist, Juhana Rönnkvist
Ryhmää ohjaa ansiokkkaasti Marko Lindholm.


Dramatisointi: Essi Rönnkvist
Puvustus ja lavastus: Työryhmä
Graafinen suunnittelu ja valokuvaus: Minna Marttila
Oheispalvelut: Ravintola Ruukinmylly, Lomatähdet, Norppa-laiturit.
Tuottaja: Veli-Matti Koivula--------------------------------------------------------------------------

Kesäteatteripoppoomme koostuu teatterityön ammattilaisista, joiden toimesta Ruotsinpyhtään Ruukissa tullaan jatkossakin näkemään laadukasta, ja nauruhermoja kutkuttelevaa kesäteatteria upeassa ympäristössä.

 
Tekijätiedot


 
Teatteripoppoo
Esittelyt:

Marko Lindholm: näyttelijä

Marko Lindholm valmistui teatteri-ilmaisun ohjaajaksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta 2010. Vuosituhannen vaihteesta asti teatterin moniottelijana toimineena hänellä on mittava kokemus niin näyttelijänä, ohjaajana kuin kouluttajanakin. Useilla näyttämöillä eri puolilla Etelä-Suomea esiintynyt Marko on näytellyt myös tv-sarjoissa ja -mainoksissa.


Seppo-Ilmari Siitonen: Raskaansarjan teatterintekijä, "takoja iänikuinen" - Seppo-Ilmarinen

Siitosten sukua Sortavalasta. Käynyt Teatterikoulun ohjaajalinjan ja sittemmin reilun kolmenkymmenen vuoden ajan kiertänyt Suomen teattereita pohjoisesta etelään ja idästä länteen ohjaten ja näytellen; siinä ohessa sitten opiskellut lisää teatterintekemistä opettamalla Metropolian ammattikorkeakoulussa tulevia
teatterintekijöitä. Tässäkin "Tulitikkujamme lainaamassa" saan riemukseni temmeltää monen entisen oppilaani rinnalla Loviisan upouuden Ruukinmyllyn kesäteatterin pakeilla.


Juhana Rönnkvist: ohjaaja, näyttelijä

Juhana Rönnkvist on kolmekymppinen teatterin monitaitaja. Hän on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja ja on toiminut näyttelijänä mm. Lahden kaupunginteatterissa ja Riihimäen teatterissa. Rönnkvistiltä löytyy myös laaja kokemus ohjaamisesta, jota hän on tehnyt eri puolilla Etelä-Suomea. Tällä hetkellä hän opettaa teatteria ja näyttelemistä Suomen suurimmassa nuorisoteatterissa Riihimäellä.


Essi Rönnkvist: dramaturgi, näyttelijä

Essi Antikainen on 29-vuotias teatteri-ilmaisun ohjaaja Hyvinkäältä. Hänellä on vahva näyttelijäkokemus mm. Mikkelin Teatterista. Tällä hetkellä hän päätyökseen opettaa teatteria ja näyttelijäntyötä Riihimäen nuorisoteatterissa, harrastajakentällä ja kouluissa. Antikainen myös ohjaa ja dramatisoi näytelmiä.

Sanna Ristaniemi: näyttelijä

Sanna Ristaniemi on 30-vuotias teatteri-ilmaisun ohjaaja. Sanna on tehnyt teatteria pienestä saakka, niin näyttelijänä kuin myöhemmin myös ohjaajana, käsikirjoittajana ja osallistavien menetelmien fasilitaattorina. Hän on työskennellyt samaisissa tehtävissä mm. Riihimäen Teatterissa, Suomen Kansallisteatterissa ja tv-sarjoissa.

Veli-Pekka Ristaniemi: näyttelijä

Sonera-miehenäkin tunnettu teatteri-ilmaisun ohjaaja, näyttelijä ja perheenisä.

Jukka Saarinen:näyttelijä
Kolmikymppinen teatterin ja musiikin sekatyömies alkujaan Hyvinkäältä. Opiskellut Suomen Teatteriopistossa ja ollut todistetusti jopa ahkera ja kehityskelpoinen.
Jukka on näytellyt mm. Hyvinkään teattereissa,Tampereen Komediateatterissa
sekä lyhytelokuvissa ja mainoksissa.Veli-Matti "Vellu" Koivula: tuottaja, puuhamies

Reilu kolmekymppinen markkinoinnin ja matkailun osaaja, joka innostui kesäteatterista ja upeasta ruukkialueesta siinä määrin että päätyi kesätyökseen tuottamaan kesäteatteria lahjakkaalle näyttelijäryhmälle. Media-alan yrittäjyyden vastapainoksi teatteri tuo viihdyttävää vaihtelua kuumaan kesään 2015. Kokemusta tapahtumanjärjestämisestä Vellulta on kertynyt muutamien satojen yritystilaisuuksien tiimoilta ja paikallistuntemus seudusta toivottavasti täyttää teatterin penkit kaikkien esitysten osalta.
Lisäksi ryhmämme apuna häärii:

Valokuvaus ja graafinen suunnittelu: Minna Marttila
www.kaksineljakuusi.blogspot.fi

 
 
615239 | Copyright © 2018 Strömforsin Ruukki